Teknisk analyse er en analysemetode som brukes til aksjer, indekser, råvarer, valuta og til og med kryptovaluta. Det gjør tekniske analyse til et nyttig verktøy dersom du driver med shorting. Med et teknisk analyse program kan du lage dine egne analyser.

shorthandel

Teknisk analyse program

Ofte er et teknisk analyse program en tjeneste som må betales for å få tilgang til. Dersom det er en gratisversjon vil det ofte være viktige verktøy som er utelatt, og kun tilgjengelig i betalingsversjonen. Heldigvis finnes det gode unntak.

eToro Norge er en nettmegler som tilbyr handel i aksjer, kryptovaluta og CFD på råvarer, indekser og valuta. eToro tilbyr handel med svært konkurransedyktige priser. I tillegg får du tilgang til teknisk analyse program med gratis realtidskurser når du åpner konto. Følg fremgangsmåten under og du kan lage dine egne tekniske analyser om 5 minutter.

Time needed: 5 minutes.

  1. Besøk eToro

    Følg linken nedenfor denne beskrivelsen.

  2. Registrer en konto

    Bruk Facebook, Google+ eller legg inn navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

  3. Lag tekniske analyser

    Logg inn på kontoen og åpne programmet for teknisk analyse. Du får også gratis realtidskurser.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

teknisk analyse program

Handelsapplikasjon

Det er viktig å legge til at eToros tekniske analyse program ikke bare er et program for analyse. Det er også en veldig praktisk og brukervennlig handelsapplikasjon. Handelsapplikasjonen er enkel å lære å bruke, men samtidig er den komplisert nok til også å tilfredsstille erfarne tradere.

Fra handelsapplikasjonen kan du kjøpe aksjer, og dette er ikke CFD på aksjer, men ekte aksjer. eToro er faktisk også en av de rimeligste nettmeglerne når det gjelder handel av utenlandske aksjer. I tillegg kan du kjøpe eller shorte ekte kryptovaluta. eToro tilbyr også handel i CFD. Du kan trade CFD på valuta, indekser og råvarer.

Gratis realtidskurser

Når du trader aksjer eller andre finansielle instrumenter er formålet å utnytte de kortsiktige svingningene som oppstår i markedet. Dersom dette er formålet ved dine handler er du avhengig av realtidskurser. I eToros teknisk analyse program får du tilgang til gratis realtidskurser, slik at du hele tiden kan være oppdatert på de siste bevegelsene i markedet.

Formasjoner og trender

Det er teknisk støtte og teknisk motstand som er det helt grunnleggende innen teknisk analyse, og disse er også viktige elementer når det gjelder tekniske formasjoner og tekniske trender. I eToros program for teknisk analyse kan du enkelt tegne inn alle disse, slik at du kan få klare og tydelige signaler.

Indikatorer

Shorthandel er forbundet med risiko, og da er det viktig å minimere risikoen. Ved å bruke tekniske indikatorer kan du i større grad luke ut falske signaler og få bedre tekniske analyser. eToro har lagt til et stort utvalg av tekniske indikatorer som kan hjelpe deg å lage bedre tekniske analyser.