Med en egen app for trading på mobil kan du hele tiden følge med på det som skjer. Det betyr at du ikke trenger å gå glipp av tradingmuligheter fordi du ikke har pc-en tilgjengelig.

shorthandel

Trading app på mobil

Uansett om du går long eller driver med shorting av aksjer ved å trade CFD kan du gjøre dette med Plus500 mobilapp for trading. Mobilappen er veldig brukervennlig og du kan følge med på markedet i realtid. Både åpning av tradingkonto, nedlastning av app og realtidskurser er gratis.

For å åpne en traderkonto slik at du kan laste ned trading app på mobil fra Plus500 kan du følge denne fremgangsmåten. Innen 5 minutter kan du ha realtisdkurser og mulighet for shorting på din mobil.

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til Plus500

  Følg linken under.

 2. Åpne en tradingkonto

  Det er gratis å åpne en konto på Plus500.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Paypal, Skrill og bankoverføring.

 4. Last ned app

  Du får egen tradingapp for iOS og Android.

 5. Gå short

  Med trading appen kan du følge markedet med realtidskurser og ta shortposisjoner med CFD på aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta.

CFD service. 76,4 % av retailkontoer taper penger.

shorting på mobil tradingapp mobil trading realtidskurser på mobil gratis realtidskurser på mobil

Mobiltrading

Trading forutsetter at du er på toppen av markdet, og for å være det må du ha tilgang til markedet når noe skjer. Dette er det mange tradere som vet, og derfor er det mange som har en egen tradingapp. Det er nemlig viktig uansett om du bruker CFD til shorting av råvarer, trading av indekser eller driver shorthandel av aksjer.

Med Plus500 mobilapp for trading har du mulighet til å bruke CFD til å gå long eller short i råvarer, aksjer, indekser, valuta og kryptovaluta. I tillegg har du flere andre nyttige verktøy som kan hjelpe deg når du trader.

Shorting, gearing og trading

Som nevnt kan du bruke Plus500 mobilapp til å shorte eller gå long i flere forskjellige instrumenter ved bruk av CFD. Men du har også tilgang til gearing når du trader på Plus500. Hvor mye gearing du kan bruke på dine posisjoner avhenger av hvilke typer CFD du trader. Når det gjelder råvarer kan du for eksempel bruke opptil 20x gearing dersom du trader CFD på gull.